Home Innovos
Over Innovos PDF Afdrukken

 

Innovos is opgericht op 1 juni 2008. Eerst als eenmanszaak, maar sinds 1 januari 2009 voortgezet als Innovos B.V.. Oprichter, eigenaar en enig aandeelhouder is Eric de Vos. Het bedrijf is gevestigd in Sassenheim (onderdeel van de gemeente Teylingen, http://www.teylingen.nl), in het hart van de toeristische en inspirerende Bollenstreek. Centraal gelegen tussen de snelwegen A4 en A44, nabij Schiphol, Amsterdam en Den Haag waardoor vrijwel geheel Nederland eenvoudig bereikbaar is.

 

Nevenactiviteiten:
Privé houd ik mij bezig met mijn passies: sportauto’s, motorfietsen, skieën, mijn rol als landelijk korfbalscheidsrechter en in het bestuur bij een Nederlandse topkorfbalclub in Sassenheim (www.kvtop.nl). Innovos geeft mij de mogelijkheden dit te realiseren en te continueren. Ook mentale en lichamelijke gezondheid is van belang om aan de eisen van de huidige maatschappij te kunnen voldoen. Via de vele producten van Wellness International Network (WIN) blijf ik ook in goede gezondheid en werk ik aan een optimale conditie. Zie mijn website en webwinkel op http://www.topsportproducten.com en informeer naar de business-mogelijkheden van deze producten.

 

Kalender:
Via de op deze website ingebouwde kalender geef ik vroegtijdig aan hoe het staat met mijn beschikbaarheid. Trainingen, evenementen, projecten, wettelijke feestdagen en vakanties worden hierop vroegtijdig aangegeven.